Doptavlor 

Är du på jakt efter en doptavla eller en födelsetavla? Botanisera bland våra personliga tavlor där du själv kan skräddarsy text som du önskar lägga till. Doptavlor är personliga prints med födelseuppgifter, perfekta dopgåvor, men också en uppskattad present att senare ge i födelsedagspresent. Doptavlan / Födelsetavlan är också ett fint minne att bevara för sina barn. Ibland vill man bara ha namnet med på tavlan och då gör man enkelt om doptavlan till en namntavla genom att utesluta övriga födelseuppgifter. 

Ramar ingår ej, men våra tavlor säljs i standardstorlekar som det är lätt att hitta ramar till. Ett tips är att köpa en ram i storleken större med passepartout, vilket blir väldigt fint. Till A3 och 30x40 cm posters passar ex 40x50 cm ram med passepartout utmärkt.

 • 329 kr
  Doptavlan Elefantkärlek är en poster i stl 30x40 cm med sött djurmotiv och personliga födelseuppgifter. Passar bra som dopgåva, present eller kanske julklapp.  Ram ingår ej. 
 • 329 kr
  Doptavlan Pingvin är en poster i stl 30x40 cm med sött djurmotiv och personliga födelseuppgifter. Passar bra som dopgåva, present eller kanske julklapp.  Ram ingår ej. 
 • 329 kr
  Namntavla Tyrannosaurus.  Så många barn gillar dinosaurier så det fick bli en namntavla med en  Tyrannosaurus på bokstavsjakt. En väldigt pedagogisk tavla där både versaler och gemener finns med. De bokstäver som ingår i barnets namn är gröna. I namnet kikar en tyrannosaurus ut. Stl 30,5 x 40,5 cm.
 • 189 kr
  Namntavla J.  Stl 21 x 29,7 cm (A4) och 29,7 x 42 cm (A3). En tuff namntavla med bokstaven J och en jaguar. 
 • 329 kr
  Doptavlan Skogsglädje är en poster med sött motiv av skogsdjuren och personliga födelseuppgifter. Passar bra som dopgåva och present. Ram ingår ej. 
 • 229 kr
  Personlig alfabetstavla med ett valt namn och första bokstaven i namnet rött. Övriga bokstäver i svart. Stl 30,5 x 40,5 cm. Motivet passar bäst i en ram 40 x 50 cm med passepartout, alternativt klippa av några mm runt om för att passas in i en ram på 30 x 40 cm.  Print på matt fotografiskt papper i professionell kvalitet.
 • 329 kr
  Personligt fineartprint med ett stämningsfullt motiv av en räv svävande i en luftballong. Mitt på luftballongen står barnets namn. 
 • 329 kr
  Djungeltåget är en sagolik födelsetavla med personliga födelseuppgifter.  Printas på hahnemühle fineartpapper. Passar bra som dopgåva, present eller kanske för att bevara sina barns födelseuppgifter upphängda på väggen! Storlek 30,5 x 40,5 cm. Passar bäst i en 40x50 cm ram med passepartout. Ram ingår ej. 
 • 329 kr
  Doptavla Skogsdjuren är en jättesöt födelsetavla med personliga födelseuppgifter. Fineartprint. Passar bra som dopgåva/doppresent eller födelsedagspresent! Storlek 30x40 cm. Ram ingår ej. 
 • 329 kr
  En jättesöt födelsetavla med personliga födelseuppgifter. Fineartprint. Passar bra som dopgåva/doppresent eller en födelsedagspresent. Storlek 30 x 40 cm. Ram ingår ej. 
 • 329 kr
  En söt födelsetavla med ugglor och en dikt. Stl 30 x 40 cm. Finns i två färgvarianter. Passar jättebra som dopgåva!

Inga produkter

To be determined Leverans
0 kr Total

Till kassan